Милош Вуковић

 

Рођен сам и одрастао у Брчком, а мој пут кроз школовање био је обележен преданошћу, упорношћу и жељом за знањем.

Уписао сам смер угоститељско- кулинарски техничар. Разредни старешина ми је проф. Алмир Денић. Веома сам захвалан свом разредном на свему што је учинио за мене и што ми је био велика подршка у свему. Трудим се да будем активан учесник у школским активностима , као и у локалној заједници. Верујем у важност образовања као кључа за лични и професионални развој те сам увек отворен за нове изазове и могућности за учење.

Такође, желим да поделим своју љубав према теологији и планирам да упишем Теолошки факултет како бих наставио своје академско путовање и дубље истражио своју веру, јер ” Вера је као светионик који осветљава пут кроз олују”. Верујем да је разумевање духовности кључно за разумевање света око нас, и радујем се прилици да своје образовање усмерим у том правцу. Верујем у важност развијања својих  талената, како бих на тај начин могао да помогнем људима око себе.

Желим истаћи да сам веома задовољан својим искуством у овој школи и како имам велико поштовање према нашим професорима. Њихова  преданост и подршка су неизмерни, што чини школовање још лепшим и продуктивнијим. Најважнија је љубав коју сам осетио у овој школи.

Дубоко верујем да је једина смисао на свету љубав. Сву љубав сам могао да осетим у свом разреду и верујем да ће моји пријатељи израсти у дивне људе, колеге, а касније и у родитеље који ће бити на понос својој деци, као што су и моји родитељи мени.

Свима топло препоручујем упис у Економску школу у Брчком, где ће имати прилику да

Leave a Comment